Historien

I Januar 2001 solgte Poul Pedersen sin fødegård til Tina og Thomas Nybro.

Thomas havde planer om, at der skulle dyrkes æbler i stordrift, mens Tina skulle passe sit fuldtidsjob. Det gik de første 4 år med og det var en meget hård tid. Priserne på æbler var faldende og høsten ikke som forventet. Derfor var det en nødvendighed at finde på noget... enten skulle Thomas finde sig et job og drive gården som hobby ellers skulle der lægges om til noget helt andet, det blev det sidste!

I forbindelse med Pluk Selv i 2005, ville nogle af vores bekendte, presse most til såvel deres som vores fryser til brug over vinteren. Det gik dog således, at kunderne i gårdbutikken fik lov at smage og  i den grad syntes om mosten, så der kom ikke most i fryseren!

Det satte nogle tanker i gang, måske var her noget at satse på!

Thomas tog på nogle studierejser, for at få noget erfaring og finde de rigtige maskiner m.m.

I september 2006 åbnede vi mosteriet og  siden er det bare gået derudaf.

Lige fra vi købte gården, havde gårdbutikken været en ”drillepind” for Thomas og han var mest til, at vi lukkede den. Men potentialet var der og vi blev enige om, at der skulle gøres lidt ekstra, så vi fik ordentlig gang i butikken.

Da de fleste kunder var ældre mennesker, som jo ville falde fra naturligt efterhånden, blev vi enige om, at satse på børnefamilierne. Vi inviterede nogle børnehaver og skoler til skattejagt, hvor de skulle finde guldæbler og så få nogle kasser æbler i præmie. Børnene syntes om ideen og fik efterfølgende lokket deres forældre med i weekenderne. På den måde fik vi efterhånden en helt ny kundegruppe.

Gårdbutikken er vokset og har ændret sig en del gennem årene og det er vores ambition, at den skal fortsætte med at udvikle sig.

Del på Facebook