Gårdbutikken

Nybro Frugtplantage ligger få kilometer nord for Kerteminde på Fyn – i Mesinge.

 

 

 

I gårdbutikken har vi et stort udvalg i årstidens frugt. Da vi dyrker alt frugten selv, er vores udvalg afhængig af årstiden og vejret.

Vi starter ny sæson ultimo maj, hvor vi graver de første nye kartofler op. Herefter kommer jordbær, honning, sødkirsebær, blommer, æbler og pærer løbende. Resten af vores sæson, som varer hele året, helt hen til ultimo maj, har vi et bredt udvalg i æbler, pærer æblemost og mange andre specialiteter. – Og så starter vi forfra…!

Ved juletid pynter vi gåtdbutikken op med adventskranse, kalenderdekorationer, juledekorationer samt mospuder til kirkegården og meget andet i stort udvalg. Alt sammen laver vi selv. Samtidig sælger vi juletræer og pyntegrønt.

I weekenden med 1. søndag i advent, afholdes vores hyggelige julemarked med et væld af  lokale kvalitetsprodukter. Her er der rig mulighed for at købe lidt julegaver eller kalender/adventsgaver. Der er masser af hyggelig julestemning og mange skønne samgsprøver. Der arrangeres en sjov (gratis) skattejagt i plantagen for børn og barnlige sjæle. Julemarkedet er åbent kun i denne weekend kl. 10-16.

 Vores egne produkter sælges direkte fra gårdbutikken til forbrugeren, således at alle varer er så friske som muligt.

Kig forbi, oplev plantagen, smag på mosten og se vores helt fantastiske sted!